Superstarta dagen

Jon Karlsson

Startsidan när jag öppnar upp min browser har alltid varit tom. Detta för att jag nästan alltid har olika mål med vad jag vill göra varje gång jag öppnar upp min browser. Startsidan när jag nu öppnar upp min browser är inte längre tom. I dagarna blev jag nämligen lite kär. Kär i Superstart som låter dig skräddarsy din egen startsida. Detta är förvisso inget nytt, men enkelheten i hur Jens Lundmark (killen som har byggt sidan) låter användaren anpassa och konstruera sin sida tycker jag är fenomenal! Visst finns det saker som man kanske skulle vilja ändra lite på, men i det stora hela tycker jag att det är en fantastiskt.

Så om du vill ha en bra utgångspunkt i vardagen kan jag varmt rekommendera Superstart.

/Jon Karlsson

---Uppdaterad---

Mikael Lindh tipsade mig om en sida som listar en rad olika verktyg som använder liknande teknik som Superstart. Tack Mikael!

http://3spots.blogspot.com/2006/03/ajax-or-flash-startpages-or-homepages.html

Lämna en kommentar

4 kommentarer

 • Markus "LAKE" Berglund

  Jag har också börjat använda SuperStart, men det är ofta flödena är trasiga. Om det är SuperStarts fel eller leverantörernas vet jag inte, men det är frustrerande likväl. Och länken till "en sida som listar en rad olika verktyg" - vart tog den vägen?

 • grimen

  Ärligt talat? Ur användbarhetssynpunk förstår jag inte hur den sidan fick vara med i denna blogg. Sponsrad länk? ;-)

 • P

  Superstart ser ut som en sämre ripoff på www.netvibes.com...

 • Marcus

  Superstart var före netvibes... P, bara så du vet :).