Skip to main content

  — 1 min read

Tack för tidiga morgnar i vårt sällskap!

Read 164 times

I slutet av varje termin lottar vi ut en Ipod Touch till en person som tipsat sina kontakter om våra frukostseminarier. Denna hösten blev den lyckligt lottade Helene Carlson på Mölnlycke Health Care. Stort grattis!

Helene Carlson deltog på Anders Björks frukostseminarium 10 tips för att lyckas med webbplatsen. Vi passade på att fråga om hon lärde sig något på seminariet:

– Ja, absolut. Vi hade precis startat ett jättestort projekt att göra om en av våra webbsajter. Så det var en mycket bra tajming på seminariet för mig och min kollega.

– Det som var bra med seminariet var att vi fick konkreta och handfasta råd och tips. Vi fick med oss något som var på riktigt – inte bara inspiration.

– Det var det första seminariet som jag har gått på hos er. Sedan var jag på Webbstrategidagarna nyligen och då använde jag mig av ert seminarium som måttstock för vad som var bra.

För dig som missade seminariet finns det en video där Anders presenterar det viktigaste du behöver tänka på när ni gör om sajten. Se och läs mer om den här.

Vi vill tacka alla som har varit på våra frukostseminarier denna hösten och ser fram emot att möta er igen. inUse frukostseminarier har paus över julen och återkommer i vår med nya spännande seminarier.

Vill du hålla dig uppdaterad på vad vi på inUse har för oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.