Tack för tidiga morgnar i vårt sällskap!

inUse Experience

Vi hoppas vårens frukostseminarier har inspirerat och gett dig användbara lärdomar.

Då och då lottar inUse ut en pryl vi är stolta över till en frukostbesökare som delat med sig av sitt nätverk.

Vårens pryl är den Android-baserade mobiltelefonen Xperia X10 Mini från Sony Ericsson som inUse har varit med och designat.

Interaktionsdesigners från inUse har tilllsammans med designteamet på Sony Ericsson tagit fram några av huvudapplikationerna för Xperia X10 Mini. Resultatet blev en touchtelefon med en alldeles unik användarupplevelse.

Vårens vinnare av Xperia X10 Mini…trumvirvel

Anna Sjögren från Pågen AB. Grattis!

”Oj vilken överraskning, vad kul! inUse frukostseminarier är ett snabbt och smidigt sätt att uppdatera sig på vad som är på gång i branschen. Jag var på föredraget ”Det asociala intranätet är dött – leve det sociala intranätet!” och för mig var det bra sätt att börja tänka sociala medier för intranätet… …Det var en total överraskning för mig att jag vunnit en telefon, en väldigt glad överraskning!…”

Anna Sjögren, Pågen AB

Här hittar du ett urval av inUse mobilprojekt. Har du funderingar på hur ni skulle kunna lyckas mobilt, eller kanske sitter du redan på en bra idé? Tveka inte att kontakta oss, vi kommer gärna och spånar tillsammans med dig!

inUse frukostseminarier tar nu sommarlov och återkommer till hösten med nya spännande seminarier. Vårens presentationer hittar du på vår webbplats.

Vill du hålla dig uppdaterad på vad vi på inUse har för oss? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Glad sommar önskar inUse!

Lämna en kommentar