The Microsoft Unboxing Experience

Mikael Lindh

Microsoft_unboxingPrecis som på många andra kontor är det uppdateringstider också hos oss. Nya Officepaketet bör såklart installeras på allas datorer.

Den senaste tiden har Microsoft insett vikten av en snygg förpackning till sina produkter. Och visst blev den mycket snyggare än det tidigare DVD-fodralet man använde. Men hur får man upp den?

Trots det röda plastbandet som nu för tiden sticker upp på ovansidan, (som vittnar om att Microsoft vet om problemet) haglar svordomarna från vissa kollegor. En kollega lyckades till och med ha sönder förpackningen när han tog i för mycket för att få upp den.

Men. Nu har vi hittat lösningen. Det är uppenbart fler som har haft problem med tanke på att Microsoft har tagit fram en hjälpsida...

Windows Help and How-to: Opening the Windows Vista Box.   

Säga vad man vill om Microsoft, de har i alla fall humor. Extra tack till den person på Microsoft som tipsade om länken!

Vi kanske ska passa på att klara av en annan aspekt på förpackningen, nämnligen vad man väljer att visa på den. Något som jag tycker beskrivs väl i följande film.

/Mikael Lindh

Lämna en kommentar