As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Trine tog hem segern i inUse Award!

Read 1747 times

Det blev tjänsten för att investera i solkraft i utvecklingsländer – Trine – som vann inUse Award 2018. – Det känns fantastisk att få en indikation på att vi är på rätt väg, säger Jennie Lindell, designer på Trine.

Allt om inUse Award!

Torsdagen, den 4 oktober, avgjordes inUse Award. Priset som hyllar digitala tjänster i toppklass och har som syfte att lyfta de svenska tjänsterna som har den bästa användarupplevelsen.

Vann gjorde Trine, en tjänst som hjälper människor att investera i solkraft i utvecklingsländer. Motiveringen löd:

Trine gör det enkelt att sprida ljus och ge kraft till dem som behöver det mest. Och samtidigt bidrar du till en hållbarare värld. Alla blir vinnare!

Framgången bakom tjänsten ligger i att jobba med bra människor och att arbeta för ett högre syfte, enligt Jennie Lindell, Designer på Trine.

– Det är första gången i mitt yrkesliv där jag känner att vi har ett perfekt team. Vi är drivna av det högre syftet, och då kan man göra allt. Man lämnar prestige åt sidan och siktar på det högre målet.

Trine jobbar väldigt metodiskt med användarupplevelsen, de gör mycket tester och arbetar datadrivet:

– Vi arbetar med hela designprocessen, ska vi göra om något A/B-testar vi allt, varenda detalj. Vi gör prototyper vid större omtag, gör användningstester och itererar. Vi gör det som behövs helt enkelt, menar Jennie Lindell.

Allt om inUse Award!