Useful information

Jakob Hammarbäck

Eftersom det är lite mulet väder här nere i Nice idag, så blir det ett besök till Moderna muséet. Och hur var det med öppettiderna nudå? Vi går in på den engelska sidan. Här ser vi en kombination av toppnavigering och vänsternavigering. Var kan vi hitta öppettider? Jamen, självklart måste det finnas under alternativet "Useful infomations". För all annan oanvändbar information, den ligger ju såklart under de andra flikarna.

Useful informations, visar sig innehålla vägbeskrivning, adresser, telefonnummer och annat användbart. Men inga öppettider.

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • LT

    Jodå informationen finns där, det är bara att den inte är markerad korrekt. Om man tittar på den franska sidan så står det: Horaires et Tarif Tous les jours de 10 h à 18h sauf le lundi et le 1er janvier, le dimanche de Pâques, le 1er mai, le 25 décembre. Samma information finns på den engelska sidan. Open every day from 10:00 am to 6:00 pm, except on : monday, the 1st of January, the Easter Sunday, the 1st of May and the 25th of December Problemet är att de inte lagt till en headline för det så man tror att det handlar om parkeringshusets öppetider... Användbarhetsfail javisst. Men om man är hyffsat begåvad är det inget större problem. Entrée libre

  • Josefin

    That's the point, man ska kunna vara hur dum som helst och ändå hitta det. På det här viset fick sidan användaren att känna sig dum och frustrerad som inte hittade den informationen den sökte = kass design. Förutom flopp med struktur skulle jag vilja påstå att det är en viss visuell designfail med. Och vem använder comic sans...?