Välkommen, Camila Dahle!

Ola Nilsson

En ny strateg har börjat på inUse, på Malmökontoret. Vi säger varmt välkommen till Camilla Dahle!
– Att börja här är det bästa valet jag har gjort, säger hon.

Hur hamnade du på inUse?

– Det var lite av en tillfällighet till att börja med faktiskt, jag var på öppet hus på IKEA Creative Hub, där träffade jag Emma Estborn. Hon pratade så varmt om inUse och alla möjligheter för att jobba strategiskt hos er – och nämnde att där fanns lediga tjänster inom strategi. Jag fick dessutom höra från en tidigare kollega hur det var att jobba på inUse, allting verkade väldigt positivt och inspirerande. När jag läste beskrivningen för tjänsten kändes det som rätt matchning och jag sökte. Nu är jag här och har blivit imponerat av inUse fokus och vilja till att jobba med ‘rätt saker’.

Vad driver dig och vad är dina styrkor?

– Min drivkraft i mitt arbete är väldigt likt det som driver inUse – nämligen viljan till att ‘göra rätt’, och att använda mina kunskaper ‘för det goda’. Med kunskaperna kring strategi, team och samarbete jag har fått genom åren känner jag kan göra en skillnad i våra projekt och jag hoppas att det kan hjälpa oss framåt där vi behöver det. Att jobba med tjänster som på riktigt kan förändra världen till det bättre, det är mitt mål. Jobba i projekt med fokus på hållbarhet och klimat, human spaces och smart cities är drömmen, och här finns det så många möjligheter för att fokusera på just det, både via inUse och ÅF.

Vad har du gjort tidigare som betytt mycket för dig?

– En svår fråga, alla saker jag har gjort är en anledning till att jag är där jag är. Om jag ska välja ut, är det två saker som är mer framträdande än andra: den ena är min förflyttning från UX Design till strategi, ledarskap och Business Design. Jag har gjort förflyttningen genom att jobba med fantastiska och talangfulla människor på Ustwo och även på Atchik dessförinnan. En annan betydelsefull sak var att jobba på Nokia, se maskineriet i denna jätteorganisation precis innan det gick snett. Det var starten på mitt intresse för stora organisationer och hur man kan skapa dynamik och innovation trots enorm storlek, något som Nokia fallerade så våldsamt med. 

Vad är ditt drömprojekt?

– Ett drömprojekt är nog att jobba med arkitekter och ingenjörer i någon form av infrastruktur-projekt, där jag kunna vara en del av att bygga framtiden för nya generationer. 

Lämna en kommentar