Skip to main content

  — 1 min read

Välkommen, Fanny Bäckstrand!

Read 113 times

Vi välkomnar Fanny Bäckstrand – ny User Experience och User Interface Designer på inUse Malmökontor. Fanny kommer senast från en startup i Malmö och är redan igång. Bloggen ställde några korta frågor.

Välkommen, Fanny! Vad driver dig och vad är dina styrkor?

– Tack! Nyfikenhet och nya saker driver mig och det är nog det jag skulle säga är mina styrkor är också, att jag inte är rädd för att ta mig an saker jag inte gjort innan.
– Jag är Hyper Island Alumni från 2012, och där pratades det hela tiden om att magin finns utanför säkerhetszonen... Och det gör det ju. Även om det kan vara otroligt jobbigt att sätta sig där och veta att det kan bli “fel” så är det i slutändan totalt värt det.

Vad är ditt drömprojekt?

– Det jag jobbar allra helst med i ett projekt är, oavsett projekt, att eftersträva den där nästan underbara känslan när interaktionen är smidig och lätt, i samband med att det visuella speglar det. Att användaren gärna vill interagera med produkten på grund av det där magiska samspelet.

Vill du också jobba på inUse? Kolla in vad vi har att erbjuda för tillfället!