Välkommen, Gabriella Rubin!

Ola Nilsson

Hon har precis börjat hos oss och hon har en titel som är åtråvärd. Den innefattar ett begrepp som det – med all rätt – buzzas om överallt nu. 
Välkommen till inUse och Malmökontoret, Service Designer, Gabriella Rubin!

Gabriella Rubins senaste jobb var I Oslo. Och när suget kom att flytta tillbaka till Sverige var inUse ett hett alternativ.

– inUse är några jag hade pejling på. Det var en sån arbetsplats som jag letade efter, där man bryr sig om människor, både anställda och de man designar för. InUse har länge funnits i mitt medvetande.

Vad hoppas du att detta nya jobb kommer innebära?
– Det är helhetserbjudandet. Man har UX:are, strateger, utvecklare, en hel arsenal med kompetens.Tillsammans kan man gå mycket längre med kunden – det är superspännande.
– Och så klart är det bra att ha med ÅF – som också har mängder av spetskompetenser

Så nu har hon alltså bytt Norge mot Sverige. Och det är skillnad på SxD-fronten.

– I Norge har man kommit otroligt långt med Service Design. Men det är en spännande tid i Sverige nu – man börjar bli mogen att ta helhetsperspektivet på ett annat sätt och det är spännande att vara med i den utvecklingen. Som exempelvis att få vara med på en kunds första Service Design-projekt.

Varför ville inUse anställa dig, vad du väldigt bra på?
– Det går in i Service Design-begreppet, men mina styrkor finns inom research, användarresearch och att förstå större komplexa frågor och samla in mycket kunskap. Och så har jag jobbat en del med beteendedesign. Dessutom kommer mina färdigheter inom Behavioral Economics kommer också till stor användning i min roll här på inUse

Är du vår nästa nya stjärna? Se vad vi har för tjänster ute!

Lämna en kommentar