Välkommen, Johanna Strömberg!

Ola Nilsson

Vi har en ny spännande User Experience Designer på plats på Göteborgskontoret, Johanna Strömberg, varmt välkommen!
– Hemligheten för ett drömprojekt handlar mycket om att skapa ett bra samarbete i teamet, så att varje arbetsdag blir den bästa hittills

Vad driver dig och vad är dina styrkor?

– Jag är en lyssnare, och det ser jag som en styrka i att ta in användares behov och önskemål och att sedan vända och vrida på dem för att kunna omvandla dem till design. Jag drivs av vetskapen om att göra nytta för människor. Att någon faktiskt sitter och väntar på en designlösning eller  uppdatering med saker som jag är med och tar fram, det tycker jag är mäktigt.

Vad har du gjort tidigare som betytt mycket för dig?

– Jag har sedan barnsben haft ett intresse för ny teknik och smarta lösningar. Men att jag flyttade till Halmstad för att plugga, utan den blekaste aning om vad UX egentligen var, var ju helt klart något som blev avgörande för var jag är idag.

Ja, nu vet du minst sagt vad det är... Så vad är ditt drömprojekt?

– Oj, vad svårt. Drömprojektet just nu är nog att arbeta för att kunna göra skillnad i människors vardag. Sen tror jag att allt man tar sig an blir intressant och givande, och att hemligheten för ett drömprojekt också handlar mycket om att skapa ett bra samarbete i teamet, så att varje arbetsdag blir den bästa hittills.

Vill du också jobba på inUse – kolla in våra lediga tjänster!

Lämna en kommentar