Välkommen, Nils Hansen!

Ola Nilsson

Nils Hansen är en av flertalet nya ansikten på inUse Stockholmskontor. Vi växer och vi gör det med kvalitet, välkommen Nils!

User Experience Designer Nils Hansen har haft ett gott öga till oss ett bra tag.

– Jag har följt inUse och alltid tyckt att det kommit fram tydliga och spännande saker därifrån. Men det var först när jag arbetade med några från inUse som jag insåg vilken bra arbetsplats det är. Kompetensen jag såg hos dem, och det tydliga fokuset på kompetensutveckling och välmående bland de anställda fick mig att söka.

Vad driver dig och vad är dina styrkor?

– I grunden tänker jag att min största drivkraft är att lösa problem. Jag motiveras väldigt mycket av att kasta mig in i nya utmaningar. Men jag är verkligen inte en person som bara kör på mitt eget race oavsett utan älskar och behöver utbytet med andra för att verkligen trivas.

– Generellt så är jag väldigt nyfiken – på hur saker fungerar och vad som gör något bra eller mindre bra. Jag skulle nog säga att det är min allra största styrka.

Vad har du gjort tidigare som betytt mycket för dig?

– Jag medverkade i ett projekt där jag utforskade hur man på bästa sätt kunde minska ensamheten bland studenter boende i studentkorridorer i Oslo. Att möta studenter som totalt öppnade sig för oss kring deras ensamhet och tillsammans med dem arbeta fram hur man på bästa sätt kunde göra situationen bättre kändes väldigt betydelsefullt och viktigt.

Vad är ditt drömprojekt?

– Jag hade gärna velat utforska hur man kan hjälpa människor att göra med klimatsmarta val i sin vardag. Det hade varit en spännande utmaning där jag hade velat prata med väldigt många olika människor och arbeta med många olika discipliner. En mer spännande utmaning hade jag inte kunnat tänka mig.

 

Vill du också jobba på inUse? Kolla in våra lediga tjänster!

Lämna en kommentar