— 1 min read

Välkommen till inUse, Matylda McIlvenny!

Read 296 times

Matylda McIlvennyNyligen började Matylda McIlvenny som formgivare på inUse.

Vad ser du mest fram emot med att jobba här?

– Jag ser fram emot att arbeta med proffs som är experter på interaktiv design. Det är inspirerande att jobba med personer som är passionerande och glada att dela med sig av sin kunskap.

Vad tror du blir ditt största bidrag till inUse?

– Jag hoppas jag kan bidra till inUse design-portfölj på ett meningsfullt sätt. Det vore en prestation för oss på inUse att få erkännande för vår visuella design på samma sätt som för våra andra kärnkompetenser.

Vad gjorde du innan du började på inUse?

– Jag har arbetat som designer i olika miljöer de senaste 12 åren – från webbutvecklingsföretag till e-handelsavdelningen på ett multinationellt detaljhandelsföretag. Min professionella utbildning fokuserade på traditionell grafisk design, vilket hjälper mig i mitt arbete som designer för webben och andra interaktiva miljöer. 2008 startade jag mitt eget företag Relic Dwellers för att marknadsföra och sälja mina egna konstverk. Det är ett sätt för mig att få utlopp för mina icke-digitala kreativa idéer också.

Vad tycker du är bra design?

– Bra design förbättrar sättet som människor interagerar med sin omgivning. Oavsett om det är industri-, miljö-eller digitaldesign – bra design förbättrar ”användbarheten” i vardagen.