Vi firar World Usability Day: 50% rabatt på våra kurser!

Ingrid Domingues

inUse Academy firar världsanvändbarhetsdagen – World Usability Day – som så många andra. Vi vill gärna hjälpa till att vässa alla som arbetar med att beställa, designa och bygga digitala lösningar så att dessa blir ännu enklare och roligare att använda.

Därför ger vi idag 50% (!) rabatt till dig som anmäler dig till en av våra kurser. 

  • Du som arbetar på beställarsidan kan få tips om hur beskriver förväntad nytta (kursen Effektkartläggning) och hur du får in användbarhet och affärsnytta i din dialog med och din beställning till scrumteamet (kursen Effektstyrd Scrum)
  • Du som arbetar i förvaltning kan få tips på smarta sätt att prioritera och organisera arbetet så att värdeskapande blir fokus (kursen Effektstyrd förvaltning)
  • Du som arbetar i utvecklingsprojekt och vill bli vassare på att arbeta med användbarhet får öva dig i målgruppsanalys, design och att genomföra användningstester (kursen Användbarhet i praktiken)

Erbjudandet gäller den fram till i morgon den 14 november klockan 23.59. 

Gemensamt för alla våra kurser är att

  • vi alltid har två lärare. De är själva erfarana konsulter i området och har erfarenhet av många olika typer av projekt, modeller och verksamheter.
  • kurserna bygger på praktiska exempel som gör det enklare att följa med. 
  • dialog är den viktigaste hörnstenen. Vi har såklart ett körschema, men det är elevgruppen som avgör var den mesta tiden läggs.

Läs mer om våra kurser här, och glöm inte att ange WUD14 som rabattkod när du anmäler dig. Vad väntar du på? ;)

Lämna en kommentar