— 1 min read

Vi gör lösningen om du har utmaningen

Read 1194 times

Vill ni precis som vi göra världen lite bättre? På World Usability Day hjälper vi ett 10-tal härliga verksamheter med digitala lösningar – helt gratis.

På inUse pratar vi ofta om att vi vill göra världen lite bättre och en del av det manifesterar sig i vårt CSR-arbete (Corporate Social Responsibility). Denna gång har vi valt att förlägga arbetet på World Usability Day den 12 november. Vår tanke är att hjälpa verksamheter som i dagsläget inte har den ekonomiska möjligheten att anlita en digital byrå.

Du väljer – vi hjälper

Har ni ett digitalt dilemma? Är ni en ideell förening, sportklubb, stiftelse eller någon annan organisation som arbetar mot ett gott ändamål? I så fall vill vi gärna hjälpa er! Arbetet eller uppgiften som ni vill ha utfört kan röra nästan vad som helt inom våra kompetensområden: användbarhet, strategi, grafisk design, interaktionsdesign, prototypbyggande eller copy. Eller så kanske ni inte ens vet vad ni vill ha hjälp med och behöver någon som står för en dos innovation?

Den 12 november kommer vi internt dela upp oss i team och arbeta med var sin kund. Vi ger sedan järnet i fem timmar och levererar resultatet till er under kvällningen.

Det enda du behöver göra är att anmäla er verksamhet genom att mejla oss.

Vad vill vi ha av er?

  • Mejla en kort presentation av vad ni vill ha hjälp med, det räcker med 2–3 meningar och några rader om er själva som organisation.
  • Eftersom arbetet är förlagt den 12 november måste en (gärna flera) från er verksamhet vara tillgängliga för inledande samt avslutande möte via Skype under eftermiddagen.
  • Deadline för anmälan är den 9 november.

Mejla till David de Leon, UX Director på inUse.