Visa tips och instruktioner vid väntetider

Johan Berndtsson

Nuförtiden spelar jag inte mycket spel, men när jag gör det så kan jag inte låta bli att njuta av alla välgenomtänkta smådetaljer.

Ett spel som stulit några timmar av mitt liv de senaste veckorna är FIFA 12 (iPad). En detalj som jag verkligen gillar är att olika tips och instruktioner visas varje gång man väntar på att få spela en match.

Fifa 2012 visar tips och instruktioner när man väntar på att spelet skall ladda

Riktigt bra tänkt. Jag får något vettigt att göra, lär mig mer om spelet, och upplever väntetiden som kortare.

Att sedan menyerna i spelet är helt galet ostrukturerade, särskilt när det gäller transfers, det får man tyvärr leva med...

Lämna en kommentar

2 kommentarer

  • Jesper

    Hahaha, har tänkt exakt samma saker. Menysystemet är en mardröm och jag vet inte hur många gånger jag har klickat mig igenom varenda tänkbar meny för att hitta rätt till "förlängning av någons kontrakt".

  • Johan Berndtsson

    Jupp. Hur svårt kan det vara... =)