Grafisk formgivning, illustrationer & ikoner


Typografi, färg, layout och bildspråk som ger effekt.

Bra grafisk design är lika avgörande som enkla flöden och bra layout när man vill skapa lösningar som användarna älskar.

Den grafiska utformningen ger användarna den rätta känslan

Den grafiska utformningen ger användarna den rätta känslan och gör det möjligt att skapa en produkt som din användare älskar att använda. För att få en god användningsupplevelse krävs en väl genomarbetad grafisk profil där bildspråk, typografi, färg och form fungerar väl tillsammans.

Det bästa sättet att skapa riktigt bra användarupplevelser är genom ett tätt samarbete mellan interaktionsdesigners, grafiska formgivare och front-end-utvecklare. Tillsammans kan ett team med dessa kompetenser snabbt leverera ett designkoncept som lever upp till de mål som definierats i t.ex. en effektkartläggning, och som motsvarar de användarbehov som kartlagts under målgruppsanalysen. Ibland finns det dock redan en färdig interaktionsdesign, och då kan en bra formgivning bidra till att skapa en väl fungerande helhet.

Vi levererar grafisk form som konceptdesign eller grafiska profiler men också i form av illustrationer och ikoner. Vi kan hjälpa er med både form för både digitala format och för tryckta produkter.  

Behöver du hjälp med grafisk design av användargränssnitt, illustrationer, ikoner eller annat grafiskt arbete? Ta kontakt med någon av våra regionchefer, så hjälper de dig vidare. Du hittar deras kontaktuppgifter här nedan.