Jobba hos oss


Vi är en designbyrå vars mission är att göra världen lite enklare och roligare för alla. Svårare än så är vi inte. Dessutom älskar vi användarna och är djupt förälskade i UX (User Experience), Service Design, produktdesign och innovation, både i teori och praktik. Låter det intressant? Här kan du läsa mer om oss och även vilka lediga tjänster vi har just nu.

Drivkraften hos många av oss är viljan att göra skillnad. Att göra nytta, inte bara för kunden utan för användaren och världen i stort. Vi är nördiga på design och UX och jobbar med alla möjliga projekt – mobilappar, kontrollrum, prylar, webbplatser, fordon, intranät och IT-system. Ibland som enskilda lösningar, och ibland i komplexa sammansatta ekosystem.

Dessutom är vi verkligt intresserade av användarna, vi är nästan besatta faktiskt. De är i fokus i nästan allt vi gör och är alltid med oss i tankarna. Det gör att vi som jobbar på inUse är nyfikna, engagerade och gör allt för att användarna ska få en bättre vardag.

Mycket snack och lite verkstad? Nej, så är det inte hos oss. Teorier är inget vi bara snackar om, vi lever dem varje dag. Den typiska inUsaren älskar också utmaningar. Vi vill ha tuffa nötter att knäcka, uppdragen är stimulerande och med över 1000 uppdrag i ryggen känner vi oss trygga i både våra metoder och vårt arbetssätt.

Samarbete är vardagsmat för oss. Vi samverkar i stora och små grupper, över rollgränserna men också över de geografiska avstånden. Vi lär av varandra och snålar inte med vår kunskap. Tvärtom så delar vi gärna med oss, både internt och externt.

Hur står det till med livspusslet då? Jo, tack bra. Vi har ingen stämpelklocka eller tröga stationära datorer placerade i sterila kontor. Vi tar stort eget ansvar och litar på varandra. Ibland jobbar vi hos kund och ibland på våra kontor. Flexibilitet helt enkelt, och det brukar räcka för att skapa balans i livet.

Gillar du samarbete, utmaningar och har en stor vilja att göra skillnad? Det vill säga; är du generös, modig, professionell och vill göra världen lite bättre. Eller har du någon egenskap eller kompetens som du tror vi saknar? Hör av dig och berätta!

Lediga jobb

 • Senior service designer till Malmö

  Vi behöver bli fler service designers på inUse i Malmö och söker därför drivna och erfarna service designers som brinner för att skapa fantastiska kundupplevelser!

 • Seniora UX-designers med stort driv till Malmö

  Vi söker passionerade UX-designers som inte vill något hellre än att göra skillnad och skapa fantastiska användarupplevelser!

 • Senior UX-designer

  Vi behöver fler engagerade UX-designers som brinner för att göra skillnad och skapa fantastiska användarupplevelser! Just nu söker vi seniora UX-designers till alla våra kontor ...

 • Är du vår nästa förmåga? Lämna en allmän ansökan!

  Älskar du UX och vill veta allt om användarna? Det gör vi också! På inUse är vi härligt nördiga på UX och jobbar från ax till limpa med alla möjliga projekt – mobilappar, kontrollrum, smarta prylar, webbplatser, intranät och IT-system.

Kontaktpersoner