— 1 min read

5 mest populära blogginläggen 2016

Read 201 times

Snart är 2016 slut och vi kikar tillbaka för att se vad som egentligen hände. Vad läste man mest på inUse-bloggen? Vi ger er UX-läsningens topp-fem!

Kolla in våra case, vad inUse hjälpt olika kunder med!

inUse har en populär blogg, det är här man hittar nyheter på UX-området, och såklart vilka festliga saker som vi själva sysslar med generellt. Här kommer topplistan med de fem mest lästa inläggen under 2016.

Plats nummer fem:

Vår egen Technical Director, Emil Björklund, vann en stor internationell kodtävling. Givetvis rönte detta stor uppskattning. Läs inlägget om Björklunds triumf!

Plats fyra:

inUse satsning i Denver har väl ingen undgått vid det här laget, det är alltför många spännande detaljer i detta frontlinjeprojekt för att gå under radarn. Artikeln om pendling i Denver – som många velat ta del av – hittar du här!

På bronsplats:

David de Léon, en av våra Directors, har varit mycket i elden i vanlig ordning under året och han har en accessoar som blivit väldigt uppskattad. Hans kortlek med designkritik, Design critique cards. Inlägget om detta hamnade på tredje plats över de mest lästa under året.

Silver:

Näst överst på pallen hittar vi ett mycket intressant inlägg om hur man undviker arga lappar i tvättstugan – via smart design. Jonas Söderströms artikel Den som inte tar bort luddet ska dö, blev näst mest läst.

Mest läst på inUse-bloggen 2016:

Även högst upp på prispallen återfinner vi Jonas Söderström. Han ligger bakom inlägget Skriv rekordlångt på nätet, bli rekordläst! 
Tydligt får myten – om att allt måste vara kort på nätet för att bli läst – spö. Artiklar behöver inte vara 1500 tecken för att orkas med, de kan vara över 25 000, utan problem! Detta är en artikel som alla som skriver text, alla som använder internet... Alla, helt enkelt, bör läsa.

Vad som blir mest läst under 2017 väntar vi på med spänning. 

Kolla in våra case, vad inUse hjälpt olika kunder med!