— 1 min read

Dags att ta död på alla "jävla skitsystem" en gång för alla! Vi firar World Usability Day med 50% rabatt på alla våra kurser!

Read 710 times

Vi firar World Usability Day!För att lyckas med att ta död på alla "Jävla skitsystem" måste vi bli fler som hjälps åt att skapa riktigt bra användarupplevelser, oavsett om det gäller webbplatser, traditionella IT-system, appar eller andra digitala lösningar.

Erbjudandet gäller från och med idag - World Usability Day - till och med måndag den 18:e november. Ange WUD13 som rabattkod vid anmälan och få din kurs för HALVA PRISET. Det är alltså lite bråttom om du vill dra nytta av erbjudandet.

Välj bland nedanstående kurser.

Agil UX: Bli tydlig Product Owner och UX designer. Det finns många kurser om hur teamet blir effektiva. Den här beskriver istället hur Produktägaren tillsammans med en UX designer leder verksamhetens beställning så att slutresultatet är en lösning som användarna älskar och som skapar de värden man önskade. Du lär dig hantera Backlogen, hur du blir tydlig i rollfördelningen med teamet och vad som krävs av User Stories för att kunna styra och följa upp.

Effektkartläggning (grundkurs): Kartan som ger dig koll över verksamhets- och användarkrav. Att beskriva kraven är ofta tidsödande. Effektkartläggning är den teknik som många idag föredrar för att den lyfter kravbeskrivningen en nivå till verksamhets- och användarbehov. Effektkartan blir därmed en mycket god grund för att föra många (annars ändlösa) diskussioner om avgränsningar och prioriteringar. Effektkartan gör det också möjligt att Effektsyra utveckling och förvaltning.

Användbarhet i praktiken: Skapa lösningar som användarna älskar. Du lär dig hur du planerar och genomför de vanligaste momenten för att lyckas med din lösning. “Hands on” om målgruppsanalys, interaktionsdesign och användningstest. Många kursdeltagare älskar de praktiska övningarna och att “man får ihop det till en helhet” .

Så. Om du vill bidra till en enklare och roligare vardag för alla som använder digitala lösningar, ta steget och anmäl dig idag!