— 1 min read

De är årets finalister till inUse Award!

Read 2976 times

Spänningen har varit olidlig men nu kan vi äntligen avslöja årets tio finalister till inUse Award 2021! Det finns en stor bredd bland de utvalda och de löser alla olika behov hos användarna. Här är årets tio finalister att ta hem priset som Sveriges bästa användarupplevelse!

Här är alla finalisterna med juryns motiveringar.

Wellbee

Ett väldigt bra stöd när krångliga uppgifter ska planeras och genomföras. Ett gott exempel på hur digitalisering kan skapa nytta hos dem som behöver det allra mest!

GLOBHE
Med hjälp av drönare, gig-ekonomi och AI gör GLOBHE klimatdata tillgänglig för beslutsfattare på ett innovativt sätt.

Folkhälsokollen

Gör komplex data om folkhälsan begriplig genom tydlig och enkel visualisering. En guldgruva för statistiknörden!

Freja eID

Freja eID är en mobil e-legitimation som förenklar livet genom säker inloggning, underskrift, legitimering och inte minst möjligheten om att dela e-legitimation.

Rädda Barnen Safe Place

Alla behöver vi någonstans att ta vägen när känslorna stormar. Den här trygga platsen är aldrig längre bort än i din telefon i denna fantastiska app.

Doconomy

Låt ditt betalkort hjälpa dig med klimatet! En smidig tjänst som håller koll på klimatavtrycket av din konsumtion.

Hallå Konsument

Att förstå sina rättigheter som konsument är inte alltid lätt. Hallå konsument reder ut begreppen och gör det svåra lite enklare.

Milkywire

Milkywire knyter samman givare med eldsjälar som driver välgörenhetsprojekt. Genom sin transparenta plattform skapar de engagemang som bidrar till en bättre värld. 

Smygträning

En app som står upp mot stillasittandet! Och som hjälper dig att träna och hålla din kropp frisk, även när du sitter ner. Perfekt för hemmakontoret.

Uttagsplaneraren

Många ser fram emot att gå i pension. Få ser fram emot att planera sina pensionsuttag. Uttagsplaneraren hjälper till med det som är krångligt så att du kan fokusera på hur du vill spendera din pension.


Vinnaren och de två hedersomnämnandena presenteras under galan den 21 oktober på Vasateatern. Platserna till galakvällen är nu fullbokade, men du är välkommen att skriva upp dig på väntelistan.