— 1 min read

De är värdar för inUse Award 2020

Read 1200 times

Äntligen! Nu får vi veta vem som blir värdar – och nytt för i år, programledare – för årets inUse Award. Inga mindre än Sara Yxhage och Mani Talebi!

Allt om inUse Award 2020 hittar du här!

Årets inUse Award kommer som vanligt innehålla sjukt smarta lösningar av det bästa Designsverige kan få ur sig. Men det ovanliga blir formatet – själva galan blir tv-show! Ännu rappare, ännu tajtare, ännu roligare. Därmed behöver vi ett riktigt radarpar att leda denna tillställning. Och det har vi. Låt oss presentera årets värdar!

Sara Yxhage är en erfaren designer på inUse, inom såväl UX, service som business design. Hon är även en van föreläsare och som hon själv säger har hon “minst en räv bakom varje öra”. Hon ser inUse Award som en perfekt källa till inspiration för nya smarta lösningar och vill göra allt för att förmedla dem på bästa sätt till publiken.

– Jag tycker att det är viktigt att vi lyfter goda exempel, både för att vi får se allt bra som händer inom design i Sverige, men också för att det är ypperlig chans att få inspiration och lära av varandra för att ytterligare förstå hur man gått tillväga för att skapa grymma lösningar som Swish och Trine, säger Sara Yxhage.

– En stor fördel med att vi kör TV-show är att fler kan se, även de som inte skulle ha möjlighet att befinna sig på plats i Stockholm. Jag tycker att det är roligt att inUse Award i år har möjligheten att spridas i Sverige på ett helt annat sätt!

Mani Talebi är User Experience Designer på inUse som också grundat egna bolag inom User Interface-domänen. Han har också jobbat inom broadcast i USA under sin tid där. Med en utvecklad storytellingteknik är han klippt och skuren för att ta er med på berättelsen om inUse Award 2020.

– Att vi gör en tv gala av årets upplaga är inte mycket mer konstigt än alla som fått ställa om och arbeta hemifrån. Men det är definitivt ingen nackdel, då jag och Sara får helt nya möjligheter att sätta vår egen prägel på showen, säger Mani Talebi.

– Det finns flertalet prestigefyllda priser för kommunikation och visuell design, men just det faktum att inUse Award markerar lösningar som också har stor effekt på verksamheterna bakom designen gör utmärkelsen unik.

Den 25 november klockan 16.00 är det dags för galan! Anmäl dig här!