— 1 min read

De får pris för Sitevision 4 – igen

Read 1120 times

Precis när nomineringstiden för årets inUse Award hade dragit igång hände det som inte fick hända med en av de tidigare vinnarna. Inte Karma, inte Swish, men för Sitevision var det ett faktum. Själva priset föll till golvet under alltför ivrig damning och gick sönder. Men det finns hopp – inUse har tagit fram ett nytt pris och skickat till Sitevision. – Vad gulliga ni är, det var verkligen olyckligt att det gick sönder, säger Maria Lindholm på Sitevision.

2015 vann Sitevision inUse Award med webbpubliceringsverktyget Sitevision 4.

– Vi är överväldiga och ser detta som en bekräftelse på att vi är på rätt spår, sa Magnus Rosenstråle, affärsutvecklare på Sitevision då.

Man fick sina prispengar och sin glastrofé. Inte minst fick man kvalitetsstämpeln inUse Award – något som understryker att man sätter användarna i centrum. Glas-statyetten satte man synligt på sitt kontor, enkelt att referera till när man tog emot kunder. 

Men så var det det här med damningen.

När nomineringstiden för inUse Award 2018 precis inletts skulle dammvippan se till att 2015 års pris var i bästa form. Det gick för långt. Priset föll till marken. Kras.

– Det var så olyckligt, ena hörnet gick av. Vi blev jätteledsna, säger säger Office Manager Maria Lindholm på Sitevision.

– Våra säljare pratar ju om att vi har fått det här priset…

Får ett exakt likadant pris

inUse vill ju så klart att man ska ha ett helt pris, när man så välförtjänt vunnit det. Vi letade fram originalen och tog fram en ny utgåva av exakt samma pris och skickade det till Sitevision. 

Så… var ska ni placera det nya priset?

– Vi brukade ha våra priser i en jättedjup fönsterbräda, det har aldrig varit problem tidigare… Men nu ska vi ha dem i en inglasad monter, ett eget skåp.

Det låter tryggt.

Om man inte redan vunnit finns det bara ett annat sätt att vinna ett inUse Award-pris. Det är att tävla. Man kan även nominera sig själv – in och nominera för priset för Sveriges bästa användarupplevelse – inUse Award 2018.