As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

En favorit är tillbaka: Effektkartläggning i praktiken IRL

Read 1686 times

Online-kurser i all ära, men nu kommer vi också ge en version där vi samlas i gemensamma lokaler och kör Effektkartläggning i praktiken-kursen. Givetvis med stor respekt för pandemin, med avstånd, handhygien och att ingen med minsta symptom närvarar. – Det känns riktigt bra att vi med välorganiserat upplägg även kan köra denna kurs i fysisk form, men det finns såklart digitala alternativ för de som vill, säger Henrik Åkesson på inUse Academy.

Du lär dig ta fram en Effektkarta från grunden, anpassad efter ditt företags utmaningar. Kursen innehåller därför mycket praktiskt arbete som är relevant för din verksamhet, med tid för egen reflektion och med ledning och en stor del coachning av världens vassaste effektkartläggare. Det innebär att du kommer ta stora kliv mot att behärska hantverket.

Du kommer lära dig att formulera effektmål och mätpunkter, planera, genomföra och analysera intervjuer med användare, beskriva krav på lösningen som egenskaper och funktioner och mycket, mycket mer.

– En kurs som länge varit vår mest populära, nu med nya datum – det är riktigt inspirerande, säger Henrik Åkesson.

– Vi följer fortsatt utvecklingen kring pandemin noga. Skulle det bli förändringar i riktlinjer eller liknande kommer vi agera, med digitala alternativ eller vad som är lämpligt.


Den 2 december är det grundkurs i effektkartläggning och den 24 november startar tredagarskursen. Läs mer om kurstillfällena här!