— 1 min read

Ett helt gäng nyanställda på inUse

Read 342 times

inUse växer så det knakar och under den senaste tiden har flera nya börjat. Några av dem samlade vi på bild. Välkomna!

Vill du också jobba på inUse? Ta en titt på vad och vem vi söker just nu!

Massor av frisk och ny kraft till inUse. Styrkan har utökats på flera av kontoren. Vad kul att ni kommit hit!

Hur hamnade ni här? Vad är det som lockar med inUse?

– Från att ha jobbat mycket själv med det här så fick jag den chansen att ta del av 100 personers kompetens inom det jag tycker är allra roligast. Få chansen att lära av andra, säger Sarah Larsson, User Experience Designer & Visual Designer.

– Jag hade en kollga som tipsade, fick höra om kompetensutbytet man har inom företaget och att man får jobba på ett sätt där man följer hela processen, säger Jacob Beselin, Art Director.

– Många vänner och bekanta rekommenderade inUse, och pratade väldigt gott om företaget. Jag har haft det på min “där-kan-jag-tänka-mig-att-jobba-lista” i 10-15 år, säger Maria Håkansson, User Experience Designer.

– inUse har alltid varit ett namn som jag hört gott om, att man är ett företag som alltid står på användarnas sida, säger Johan Kuno, User Experience Designer & Visual Designer.

Finns det en gemensam röd tråd bland inUse-konsulterna?

– Öppenhet och vänlighet, alla känns genuint engagerade och genuint villiga att hjälpa till, säger Anna Engström, User Experience Designer.

– Det är mer ödmjukt än i många andra sammanhang, det finns ett etiskt engagemang, och det finns en omtanke, man vill verkligen hjälpa kunderna, säger Adam Dunford, User Experience Designer.

Vill du också jobba på inUse? Ta en titt på vad och vem vi söker just nu!