— 1 min read

Frukost i Göteborg: Maximera nyttan – 5 enkla sätt att få ut mer av din IT-investering

Read 377 times

Frukost Det finns några platser kvar till frukostseminariet den 13/5. Kom och lyssna på hur du enkelt kan få ut mer av din IT-investering!

Har ni en enad bild av den tänkta nyttan med projektet? Vet ni hur ni ska prioritera när pengarna börjar ta slut? Tar det mycket tid att diskutera vad användarna egentligen vill ha?

Att prioritera och välja är svårt, men det hanteras dagligen i olika typer av projekt. Effektstyrning är ett dynamiskt och strukturerat arbetssätt som hjälper er att få full effekt av era IT-investeringar. Med en effektkarta skapar ni en överblick av de viktigaste förutsättningarna för ert projekt, så att val och prioriteringar blir mer synliga och greppbara för alla som är involverade.

Effektkartan kan ni börja forma redan vid det första idéutkastet och den används sedan genom hela projektet som en bas för förvaltning. Den kräver inga andra investeringar än tankearbete! Under frukostseminariet får du ta del av exempel som:

  • Visar hur en effektkarta tas fram och några praktiska kontrollfrågor som hjälper er att hålla fokus på rätt saker.
  • Ger insikter om hur en effektkartläggning skapar bättre förutsättningar för att nå dit ni vill med ert projekt.
  • Ger insyn i några faktiska situationer då effektkartan fungerat som ett välbehövligt underlag för typiska överväganden.
Föreläsare: Seminariet hålls av Darja Isaksson, en av inUse grundare, som det senaste decenniet har arbetat med allt från kontrollrumsapplikationer till intranät och sociala webbtjänster.

Målgrupp för seminariet: Du beslutar om, genomför eller ansvarar för IT-investeringar. Din roll är till exempel beställare, IT-chef, affärsutvecklare, designer, företagsledare, verksamhetsutvecklare, eller projektledare.

Tid och plats: Onsdag 13 maj 2009. Frukost serveras från 8.00. Seminariet börjar 8.30 och pågår till 9.30. Sal: Svea Salen, Elite Plaza Hotel, Västra Hamngatan 3 Göteborg.

Anmälan: Gå till anmälningssidan på inUse webbplats.

Samtliga seminarier är gratis men anmälan är bindande. Om du uteblir tar vi ut en avgift på 400 kr. Om du inte kan komma går det bra att överlåta din plats till en kollega.

Varmt välkommen!

/Malena Holmberg