— 1 min read

Frukost om designer-developer workflow

Read 603 times

Frukostseminarium Måndagen den 9 november är du välkommen till vårt extrainsatta frukostseminarium på temat designer-developer workflow med Karsten Januszewski från Microsoft i Seattle.

Som designer eller utvecklare har du säkert funderat på hur samarbetet mellan rollerna ska  fungera på bästa sätt. Vi på inUse har definitivt gjort det och våra erfarenheter är att det inte alltid är så enkelt. När Karsten Januszewski kommer till Sverige för att tala på Öredev-konferensen passade vi på att medarrangera ett frukostseminarium även i Stockholm. 

Under seminariet delar Karsten med sig av sina erfarenheter (från bland annat Frog Design och Razorfish) av hur designers och utvecklare kan jobba mer effektivt och hur Microsofts Exprression Studio kan var ett verktyg för att få detta att fungera. Karsten har dessutom tagit fram ett antal modeller för hur samarbetet mellan de olika rollerna i webbprojekten kan fungera på ett bra sätt.

Är du intresserad av hur designers och utvecklare kan jobba bättre tillsammans, har du upplevt problem och vill ställa frågor eller är allmänt nyfiken på Microsofts verktyg för designer/developer workflow tycker vi att du ska passa på att träffa Karsten 9 november. 

Frukostseminariet arrangeras av inUse och Microsofts stockholmskontor. Seminariet är gratis och modereras av Jost Werdenhoff från inUse tillsammans med Microsoft.

Anmäl dig på inuse.se/frukostanmalan.

/Anna Lundeborg