— 1 min read

GradUX — inUse Trainee-program är öppet för ansökningar!

Read 917 times

​Vi är enormt glada att kunna meddela att vårt trainee-program — GradUX – nu är öppet för ansökningar. Vi tog ett snack med Jon Karlsson som är ansvarig för programmet. 

Läs mer om inUse trainee-program GradUX här!
 

Kan du kort beskriva vad GradUX är för något?

– GradUX är ett unikt trainee-program som riktar sig till nyutexaminerade UX Designer som vill ta steget från lovande designstudent till världsledande Junior UX Designer inom sin ålderskategori, säger Jon Karlsson på inUse.

Vad är det som gör programmet unikt?

– Vi kommer både erbjuda våra GradUX att ta del av flera av de kurser som vi idag ger inom inUse Academy. Detta är kurser som många inom vårt skrå och expertisområde törstar efter. Men utöver det kommer vi att se till de antagnas specifika behov och förutsättningar. Vi kommer att skräddarsy ett upplägg som får våra GradUX att utvecklas inom områden som vi har identifierat och växa inom det som de själva brinner för. 

Vad kommer man får lära sig på programmet?

– Det är som sagt individanpassat men alla antagna kommer att få förkovra sig i område som användarstudier, användningstest, interaktionsdesign, tjänstedesign, prototyputveckling, verksamhetsanalys och mer därtill. 

Vem kan söka?

– Alla som har en relevant universitetsexamen och som gått ut 2016 eller 2017. 

Vad letar ni efter för kandidater?

– Vi söker personer som älskar och brinner för att skapa meningsfulla användarupplevelser. Personer som vill göra skillnad och förändra världen till det bättre. inUse har alltid drivits av av skapa verklig och hållbar förändring i de projekt vi jobbar i och vi söker personer som drivs av samma vilja. 

Läs mer om inUse trainee-program GradUX här!