As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Hallå där, SMSlivräddare, förra årets vinnare av inUse Award

Read 1498 times

inUse Award-nomineringarna kommer in i rask takt. Och en av dem kommer bli vinnare för årets tävling. Så enkelt är det, så enkel var resan för SMSlivräddare som tog hem inUse Award i fjol. – Det var en bra boost för teamet och vi levde länge på det, lycka till alla kommande nominerade, säger David Fredman på SMSlivräddare.

Här nominerar du till årets tävling!

Förra årets upplaga var väldigt stark och med en vinnare som bokstavligen räddar liv. 

Vad betydde det för er i SMSlivräddare att vinna inUse Award?
– Förutom äran och festen så känner vi att vår plattform blev starkare, vi ser oss nog med lite andra ögon efter inUse Award. Vi fick också kontakter i nya hörn av branschen vilket alltid är kul och inspirerande, säger David Fredman, driftansvarig på SMSlivräddare.

Vad fick ni för reaktioner på vinsten?
– Vi fick mycket positiv respons, mycket press och mängder av frågor kring SMSlivräddare och systemet. Det var en bra boost för teamet och vi levde länge på det.

inUse Award är ju en tävling som utser Sveriges bästa användaruppplevelse. Hur har ni fortsatt att jobba med användbarhet i er process?
– Tillsammans med vårt front-end team har vi jobbat med fokusgrupper av användare kring användbarhet och utformning av nya features, att de nu bland annat kan uppdatera informationen i larmen, något som efterfrågats från larmcentralerna i Sverige och Danmark.

Har ni några lösningar ni tror på inför årets tävling?

– Med corona-pandemin för ögonen så är någon social plattform nog värd att nominera, nåt som för oss närmare varandra i tider av distansering.


Vet du nån tjänst eller lösning som förtjänar uppskattning och uppmärksamhet? Här nominerar du till årets tävling!