As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Hedersomnämnande till Dit-i-tid

Read 1606 times

Dit-i-tid plockade hem det ena av hedersomnämnandena på inUse Award. – Problemet vi försöker lösa är baserat på användare som har problem. Vi har inte tänkt att “här finns en ny teknik” då kan man göra ”de här coola sakerna”. Utan vi har alltid utgått från problemet, säger Joel Holmberg, backendutvecklare på Dit-i-tid.

Motiveringen för hedersomnämnandet för Dit-i-tid lät så här:
Den här tjänsten både räddar oss från onödiga missar och gör många verksamheter effektivare. En tillgänglig tjänst, i ordets bästa bemärkelse!”

– Vår tjänst ser till att folk kommer till möten och händelser och event i tid. Vilket kanske låter enkelt, men det är inte alla som tycker det är så enkelt. Den är speciellt utformad för att funka för alla – personer som är gamla, dåligt minne, svårt att se, den är väldigt tillgänglig, säger Joel Holmberg, backendutvecklare på Dit-i-tid.

– Vi fokuserar väldigt mycket på att blanda in användare i processen. Vi jobbar mycket med skisser tidigt, vi använder mycket penna och papper. Mest för att kunna få ärlig och hård feedback tidigt, så att folk vågar såga idéer och att vi kan bygga om utan att det kostar så mycket, säger Daniel Göransson, frontendutvecklare på Dit-i-tid.

 


Det andra hedersomnämnandet gick till Tolkvox. Tog hem segern gjorde Trine!

Allt om inUse Award här!