— 1 min read

Hemma hos-kursen tog KI till nästa nivå

Read 1272 times

Hemma hos-kurserna som inUse håller är väldigt uppskattade. – Hade man skickat folk på kurstillfällen hade man inte fått ut samma effekt och energi. Alla hörde samma saker, alla kan diskutera det vidare, säger Joakim Jedholt på Karolinska institutet.

Kontakta Jane Murray för mer info om hemma hos-kurserna!

Effektkartläggningskursen hos inUse var avklarad sen tidigare. Nu ville IT-enheten på Karolinska institutet, KI, ta det ett steg längre. Man valde att anlita oss för en hemma hos-kurs.

– För vår del var det här en mycket bra lösning. Här kunde vi skräddarsy kursen, vi kunde koppla det mot våra önskemål. Det gav även mer pengamässigt, säger Joakim Jedholt, enhetschef på IT-avdelningen på KI.


Från att vara bra på att effektkartlägga skulle it-enheten även kunna behärska effektstyrning. Dessutom i ett mer agilt sammanhang, bygga, testa, justera.

–  Vi fick bakgrunden i förväg så att vi förstod deras verksamhet och kunde förhålla oss till det, säger Sara Lerén, User Experience Strategist på inUse.

– Vi ville satsa på att de skulle använda effektkartläggning och sen effektstyrnng – för att få ut mer effekt av investerade pengar och stödja verksamheten på ett än bättre sätt, säger Joakim Jedholt.

Och just att inUse kom ut till KI var ytterst lyckat.

– Vi hade en otroligt lyckad kurs – en väl genomförd kurs. Jag och de andra är väldigt nöjda, säger Joakim Jedholt.

Läs en mer omfattande version här!

Och här hittar du kurserna, på inUse Academy!