— 1 min read

inUse Award 2020 – anmäl dig till tv-galan

Read 390 times

Onsdagen den 25 november klockan 16.00 sänds inUse Award via stream. Hur gör man för att designa den bästa upplevelsen kring detta? Vi har förslag, fem varianter på upplägg. Kolla listan!

Här anmäler du dig till den streamade tv-galan, inUse Award 2020!

Så här gör man för att få ut mesta möjliga av den streamade galan:

Onsdagen den 25 november klockan 16.00, så:

  • Sätter man sig tillsammans med sina kollegor framför en skärm med bra ljud och bild. Man har bubbliga drycker, man har ostbågar och snittar. Man ropar "AW" och ingen tar några samtal.
  • Man tar på sig lurar, tar en het kopp kaffe, sätter sig i fåtöljen med dimmad belysning runtomkring. Ser sjukt viktig ut och blir inte störd.
  • Man är ett av finalistgängen så man har direktkontakt med studion, hoppas på storslam och frågar gång på gång om man hinner gå på toaletten innnan priset delas ut.
  • Man åker hem tidigt, sätter sig i den egna soffan, äter nötter och förundras över alla fina designlösningar. 
  • Man gör inget av ovanstående för man är ju en fritänkande varelse som designat sin egen lösning, användartestat den noga i förväg och har en förträfflig stund framför inUse Award 2020.

Hur gör du? Oavsett – anmäl dig här, så får du en länk när det närmar sig!

Snart kommer vi avslöja årets artist – som kommer uppträda live på galan! Och snart kommer också finalisterna presenteras – juryn sliter just nu med alla grymma bidrag!

Allt om galan på inuseaward.se!