— 1 min read

inUse håller rundabordssamtal på Almedalsveckan – var med!

Read 361 times

​Vi på inUse och ÅF Pöyry kommer hålla ett rundabordssamtal måndagen den 1 juli under Almedalsveckan på Gotland. Om hur vi med design kan bidra till en mänsklig och hållbar värld mitt i AI och digitalisering. På bästa sätt.

Vil du vara med?

Du är kanske ändå på Gotland då. Dina tankar, dina åsikter och din närvaro skulle kunna höja samtalet ännu mer.

Läs om vad samtalet handlar om och svara sen via en av maillänkarna om du vill vara med. Du anmäler ditt intresse och så återkommer vi med besked och med detaljerna.

Platserna begränsade – så anmäl ditt intresse så fort som möjligt!

Anmäl dig här!

MÅNDAG 1 JULI 15.45, ÅF-huset, Odalgatan 3 Visby, nära St. Nicolaikyrkan (inomhus)

Rundabordssamtal med Pontus Wärnestål, Director of Service Design på inUse och docent i Informatik vid Högskolan i Halmstad.

Design Thinking och AI: Är du AI-redo?

Precis när ni börjat få koll på digitaliseringsstrategin, byggt en roadmap för nya tjänster och fått en fungerande IT-organisation som synkar med affärssidan, så sveper ”AI” in och sätter en hel del saker på ända. Och en sak är säker: AI kommer att spela en allt större roll för digital tjänsteutveckling framöver, och kräver en hel del omställning vad gäller er organisations kompetenser, process och inte minst kultur.

inUse presenterar konkreta steg och råd för att skapa värde genom strategisk tjänstedesign och AI-teknologier. Vi reder ut vad dagens AI kan och inte kan göra, hur man sätter upp team och kompetenser och hur strategisk datainsamling och människocentrerad designmetodik kan göra er verksamhet AI-redo.

Facilitator: Pontus Wärnestål, Director of Service Design på inUse och docent i Informatik vid Högskolan i Halmstad.

Anmäl dig här!