Skip to main content

  — 1 min read

inUse i Stockholm söker interaktionsdesigners och projektledare

Read 68 times

Ta chansen att jobba med Sveriges mest erfarna och drivna konsulter inom användbarhet, interaktionsdesign och effektstyrning!

Om du är man eller kvinna spelar ingen roll. Det viktiga för oss är att du har jobbat med och är bra på att identifiera behov och krav hos kunder och omvandla dem till skisser och visualiseringar av hur gränssnittet ska fungera. Liksom oss ser du det som självklart att testa din design med slutanvändarna och du är van att jobba med prototyper och användningstester. Du har flera års erfarenhet med dig i bagaget och du längtar nu efter nya utmaningar på ett av Sveriges mest spännande företag.

Som interaktionsdesigner på inUse får du möjlighet att arbeta med alltifrån webblösningar till interna applikationer och produktutveckling. Våra kunder finns inom många olika branscher och i olika världsdelar. Det senaste åren har vi bland annat sparat 1.5 år i arbetstimmar åt Astra Zeneca. Vi har designat ett affärssystem åt Ringhals som förkortade en arbetsprocess från 7,5 minuter till 2 minuter och för vår interaktionsdesign på Jordbruksverket vann de till och med pris för Sveriges bästa e-tjänst i offentlig sektor.

Om du har erfarenhet av projektledning och har vana av att arbeta med större projekt där du tar helhetsansvar för kunden är det en bonus. Förmodligen har du också en akademisk examen med inriktning mot användbarhet och interaktionsdesign.

inUse är Norra Europas största specialistföretag inom användbarhet och effektstyrning. Vi är idag drygt 40 personer och inom de närmaste åren räknar vi med att bli fler.

Ansökan
Välkommen med din ansökan med CV senast den 18 februari 2008 till jobb.stockholm@inuse.se Vill du veta mer om inUse:
www.inuse.se
www.businesstobuttons.com
www.effektstyrning.se
www.inuseful.se

För mer information kontakta: Funda Denizhan, 070-793 07 51 eller funda.denizhan@inuse.se.