— 1 min read

inUse nominerade till Stora Designpriset

Read 1443 times

inUse och kunden Renova är nominerade till Stora Designpriset. Renovas kundportalen, som inUse tagit fram, är det enda digitala bidraget bland de fem finalisterna.

Rent historiskt har Stora Designpriset lagt mycket fokus vid just produktdesign, men i takt med digitaliseringen har även andra produkter och tjänster fått större utrymme.

Detta år är Renovas kundportal en av fem finalister. Den redan hyllade kundportalen har även tidigare fått mota priser, bland annat CIO Awards Årets Hållbara projekt.

Stora Designpriset delas ut årligen av Teknikföretagen. Prisutdelningen sker redan nästa vecka, den 24 april – och fram till dess hoppas vi att ni går in och lägger publikens röst på oss och Renova såklart!

– Vi och Renova är så otroligt stolta över att vara en av finalisterna! Vi i teamet tycker att det är fantastiskt roligt att få jobba med smart design som genererar affärsnytta och dessutom bidrar till ett hållbarare samhälle. Kombinationen av verksamhetskompetens och kunskap om användarna och deras beteenden samt vårt nära samarbete med Renova har varit framgångsfaktorer, säger Cecilia Brunemark, Head of inUse Göteborg.