As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 2 min read

inUse uppgraderar inom Sales och Business Development

Read 1291 times

En ny stjärna inom Sales och Business Development har börjat på inUse, på Stockholmskontoret. Välkommen, Cecilia Westman!

Cecilia, du är inom sälj och affärsutveckling. Vad gör du en vanlig dag på jobbet?

– Jag bokar möten, träffar folk, nätverkar, bygger förtroenden, skapar tillit… Jag har stora öron och liten mun, säger Cecilia Westman.

– Det handlar alltid om relationer och människor. Som kund köper du tjänster av du dem du tycker om och litar på, och som du vet alltid levererar.

Det verkar synka bra med inUse…?

– Ja, precis som att man jobbar med människor som UX-designer eller Service Designer, så handlar hela mitt jobb om att lära känna människor, se vad det finns för möjligheter. Och för mig funkar det så att – har jag en massa kundkontakter så får jag energi och tycker det är roligt.

– Jag kan ta dialog med vem som helst, jag är sjukt nyfiken på människor. Målet är ju att kunden inte ska ha behov av en annan leverantör inom design när vi inlett samarbetet.

Cecilia har en bakgrund bland annat inom Afry, dåvarande ÅF. Hon jobbade där under fem och ett halvt år. Efter det har hon varit på annat håll ett kortare tag, men är nu tillbaka inom Afry, men under inUse paraply.

– Jag ska bland annat se över vilka samarbeten inUse kan utveckla inom Afrys nätverk av kunder och partners. Det finns säkerligen kunder som är i behov av det som inUse har att erbjuda. Det viktigaste är att alla inom Afry vet vad vi gör och förstår vår affär. Då kommer det bli lättare att rekommendera oss för kunder och veta vem man ska kontakta.

Med erfarenhet och kännedom om alla vrår inom Afry blir det såklart en stark resurs. 

Vad är fördelen med att ingå i Afry?

– Man har möjlighet till att få till stora konton, långa ramavtal. Vill man ha stora kunder, då behöver man en stor global aktör, som Afry, 

Och fördelen med inUse…?

– Snabbare beslut i ett mindre företag, det går fortare helt enkelt. Och så är det ett värderingsstyrt företag, det är viktigt. 

– Jag skulle inte vara här om inte värderingsstyrdheten fanns, ju äldre man blir desto mer värderingsstyrd blir man. På inUse är vi snälla mot varandra, man kan nog inte vara för snälla mot varandra.

Så, det handlar om att bygga relationer och hitta bra samarbeten. Och en grund för detta är kunskapsdelningssynen hos inUse. Att dela med sig. 

– Om jag skriver på sociala medier och delar med mig av bra, intressanta och informativa saker, då får potentiella kunder en bra bild av vad jag och vi håller på med. Och de får direkt saker de har nytta av, med största sannolikhet.

Det handlar om att lära som man lever, en sak som underlättas om man är genuin och sig själv. Och det sammanfattar Cecilia så här.

– Jag är så otroligt mycket jag, kan inte vara nåt annat, haha.

– Skämt åsido, jag har en enorm energi och i min roll som säljare är det en styrka att märkas och ge avtryck. Någon sa om mig här på inUse första veckan: ”Du tar en naturlig plats och märks även om du inte säger något. Dessutom blir det alltid roligt när du är i rummet.”.

Vill du också jobba på inUse? Kolla vad vi har att erbjuda!