— 3 min read

inUse växer – välkomna alla nya!

Read 1054 times

inUse fortsätter att växa och utvecklas. Flera nya medarbetare är på plats. Vi säger välkomna till flera, på olika kontor, med olika titlar: User Experience Designer, Visual Designer, Business Designer, Service Designer...

Billy Morén, Visual Designer, Malmökontoret, hur hamnade du på inUse?

– Jag blev kontaktad av en tidigare kollega som jobbat på inUse. Hon beskrev vad inUse sökte, och jag nappade på att ta ett samtal med Malmökontoret. Därifrån bestämde jag mig väldigt snabbt, baserat på den fina stämningen och alla människor som finns här, och möjligheterna som erbjöds för mig personligen som Visual Designer.

Och du, Julia Söderberg, User Experience Designer, Stockholm?

– Jag hamnade på inUse efter rekommendationer från flera olika håll. I slutändan fastande jag för den användarcentrerade kulturen och de dagar som är fokuserade på utbildning.

Mattias Veileborg.

Mattias Veileborg, User Experience Designer, Stockholm:

– Jag behövde en förändring och inUse kändes som ett steg i helt rätt riktning. Ett företag jag haft koll på länge och som alltid inspirerat andra inom branschen. Ett bra tecken på att det är en bra miljö även inom företaget.

Vi Nguyen, Business Designer, Göteborg:

– Då jag var ny i Sverige var jag nyfiken på de olika konsultföretagen i Göteborg och efter att en tidigare ex-jobbar-kollega nämnde inUse, drogs jag direkt till värderingarna, passionen att bidra positivt till samhället och fokusen på hållbarhet.

Edina Sejdic.

Edina Sejdic, User Experience Designer, Malmö:

– inUse är ett företag som jag upplever har väldigt gott rykte inom branschen och som jag hört mycket om sen jag började jobba som UX-designer. Jag vill jobba på ett företag där det finns många som är experter inom mitt område så att jag kan lära mig från mina kollegor och utvecklas själv som designer, och inUse är precis ett sånt företag. 

Elin Strandhagen, User Experience Designer, Göteborg:

– Det började med att jag googlade “interaktionsdesign + Göteborg” någon gång i mitten på mina studier på Teknisk design, när jag började inse vad jag ville jobba med. Första sökträffen var inUse och jag kände direkt att det var ett företag som jag ville vara en del av. Av lite olika anledningar hamnade jag i Oslo efter studierna, men när jag kände att jag ville flytta tillbaka till Göteborg igen var det självklart att jag skulle söka jobb på inUse.

Jerker Knape, Service Designer, Malmö:

– Jag har hört riktigt bra om inUse under flera års tid och kände att det var dags att göra nåt nytt och framförallt sökte jag mig till en etablerad aktör, vilket jag definitivt uppfattar att inUse är. Satsningen på Human Spaces känner jag är oerhört spännande och jag ser med spänning fram mot att kunna både bidra och följa detta.

Jerker Knape.

Vad är dina styrkor och drivkrafter, Jerker?

– Jag drivs av nyfikenhet och ett patos för att göra skillnad i samhället. Om vi med våra kompetenser kan göra skillnad för människor ger det mig en varm känsla i kroppen. Även i det lilla, till exempel en förbättrad upplevelse hos en liten nischad leverantör eller organisation, eller en ökad lyhördhet hos några stycken i en stor organisation. Allting börjar hos människan och hennes förmåga att göra rätt saker, vilken jag tror alla har.

Och du, Vi, styrkor, drivkrafter?

– Min nyfikenhet, min enorma kunskapstörst och min önskan att bidra till ett bättre samhälle. Jag älskar att skapa lösningar till olika problem, föra människor med olika bakgrund samman och se idéer bli till verklighet.

Julia?

– Att lära mig saker, det älskar jag. Jag ser öppenhet som en av mina styrkor och tycker att nyfikenhet är viktigt. Jag har också blivit beskriven som en “go-getter” med ett starkt kreativt lösningsfokus.

Elin, dina?

– Jag tror att mina styrkor är att jag är bra på att lyssna och komma ihåg detaljer, så att jag kan ha koll på många saker samtidigt. Och att jag alltid försöker se till att mitt team mår bra och har kul när vi jobbar.

Edina:

– Mina styrkor är mitt metodiska arbetssätt, riktigt vassa problemlösningsskills och ett bra visuellt öga för interaktionsdesign. Och jag älskar att jobba med att lösa problem för människor. Det är därför jag jobbar med det jag gör.

Mattias: 
– Att göra samhället och världen lite bättre, trevligare och modernare. Det är alltid svårt att beskriva ens styrkor men jag vill tro att jag är pragmatisk, nyfiken och driven. Genom att jag tagit mig an olika slags uppdrag har jag breddat min erfarenhet och kunskap inom UX.

Billy:

– Drivet kommer till stor del av konceptutveckling. Att hjälpa människor och företag att förstå vad de är ute efter, och sen hitta trådar där man kombinerar användarens behov med varumärkets behov. Jag är bra på att förstå vad en kund menar och sen kunna visualisera det i olika format för att förankra idéer och tankar i något mer konkret som de kan se möjligheter i, och bygga vidare på.

Så, ni ser, det är riktiga guldkorn vi fått sällskap av, varmt välkomna!

Vill du också jobba på inUse, kolla vad vi har att erbjuda just nu.