As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

”Jag tycker om att reda ut oredor”

Read 1622 times

Vi välkomnar Sara Yxhage till inUse! Nyligen började hon på Göteborgskontoret. – Jag tycker om att reda ut oredor, säger hon.

Vill du också jobba på inUse – kolla vad vi har för tjänster ute!

Sara Yxhage har alldeles nyss börjat på inUse. Hon är User Experience Designer och håller till på Göteborgskontoret.

Hur kommer det sig att du vill jobba på inUse?

– Jag gillade den tydliga arbetsprocessen som finns presenterad på inUse hemsida, det gjorde det möjligt för mig att se att jag nog skulle trivas här eftersom den stämmer överens med hur jag vill jobba.

Varför vill inUse att du ska jobba här?

– Jag tror att inUse förstod hur jag funkar och vad jag vill göra och att det stämde överens med hur det är här. Jag tror helt enkelt att de såg att det är en bra matchning.

Gillar den tydliga arbetsprocessen

Vad har du gjort tidigare?

– Jag är nyutexaminerad från Teknisk design på Chalmers och där har vi genomfört flertalet design- och produktutvecklingsprojekt inom olika områden. Det senaste var examensarbetet där vi utvecklade fysiska produkter mot panikångestattacker. Det var ett väldigt spännande projekt och det hjälpte till att belysa ett problem med mental ohälsa som drabbar långt många fler än man kan tro.

Vad vill du främst jobba med?

– Jag tycker om att reda ut oredor, att gräva mig ner i problem för att ta reda på vad som nu behövs för att lösa det. Jag jobbar gärna i projekt där jag känner att jag gör något bättre för någon, som i panikångestprojektet. Jag tycker om öppna projekt där man inte riktigt vet var man ska landa med lösningen, utan får reda ut det allt eftersom och skapa den lösning som är lämplig. 

Vill du också jobba på inUse – kolla vad vi har för tjänster ute!