— 1 min read

Långa relationer med roliga kunder lockade Joakim Axelsson tillbaka till inUse

Read 385 times

Vi har glädjen att hälsa Joakim Axelsson välkommen tillbaka till inUse, i rollen som affärsutvecklande projektledare.  För att våra bloggläsare ska få lära känna Joakim lite bättre gjorde vi en kort intervju med honom.

”Jag gillar att gänget på inUse är väldigt trevligt och kompetent. Jag tilltalas också av inUse strukturerade tillvägagångssätt och metodik. Att jag nu har tre minuters promenad hemifrån till inUse kontor här på Södermalm gjorde ju inte saken sämre”, säger Joakim, som har tillbringat de senaste två åren på Ziggy i en liknande roll.

Joakim, som har en civilekonombakgrund, har arbetat med att utveckla digitala tjänster i snart 20 år. Rollen som affärsutvecklare passar honom som handen i handsken, han brinner för rak och tydlig kommunikation, är mycket strukturerad och älskar att göra affärer. Den största bedriften hittills i karriären var att sy ihop en stor affär med Oslo börs kring digitala kommunikationstjänster.

"Det finns ett stort behov av inUse tjänster i Stockholmsområdet och inUse kontor och verksamhet i Stockholm kommer att växa under åren framöver. Vi kommer att få nya intressanta kunder med massor av roliga och utvecklande uppdrag”, avslutar Joakim Axelsson.