— 1 min read

Nedräkning till UX London

Read 365 times

Nästa vecka åker några av oss på inUse till UX London tillsammans med vinnarna av UX Award 2014.

Förra årets vinnare av inUse UX Award blev den digitala tjänsten Ersättningskollen. Som pris fick projektgruppen två biljetter till tredagarskonferensen UX London som startar på onsdag. Marit Lundström, webbsamordnare på AFA Försäkring och Ulrica Loeb, webbansvarig på Svensk Försäkring, heter de lyckliga vinnarna och på tisdag lyfter flyget från Sverige.

Stämning och inspiration

– Jag hoppas på att komma hem med massor av ny inspiration i bagaget. Jag tycker alltid man blir uppfylld av stämning och kunskap på och efter konferenser. Även om jag inte är utvecklare eller UX-are i grunden tycker jag att det kommer bli inspirerande att lyssna till de som talar om webb och användarvänlighet, berättar Ulrica Loeb.

Till vardags sköter hon Svensk Försäkrings hemsida och sociala kanaler. 

Olika teman

Det är första gången som Ulrica Loeb åker på konferens utomlands, hon ser allra mest fram emot andra dagen på konferensen. Hela torsdagen har nämligen temat People.

– Jag gillar beteenden och hur människor agerar. Det knyter så väl an till hur man beter sig på webben och hur man beter sig människor emellan. Det ser jag fram emot, säger Ulrica Loeb.

Vi på inUse kommer också att vara på plats och blogga, twittra och instagramma. Ska du också åka på UX London, hör gärna av dig och berätta vad du ser fram emot.