— 1 min read

Årets värdar: Pegah och Torin leder galan inUse Award

Read 220 times

Nu kan vi stolt presentera värdarna för inUse Award 2021. Det är Pegah Zarassi och Torin Williams som båda  är rutinerade programledare och till vardags jobbar med UX-design på inUse. De båda kommer med säker hand och överraskningar, lotsa oss genom en kväll med glitter, fest och förstås grym svensk digital design.

Den 21 oktober utses Sveriges bästa användarupplevelse under inUse Award på Vasateatern i Stockholm. En kväll du inte bör missa! Pegah Zarassi och Torin Willams intygar att galan kommer blir något utöver det vanliga. 

— Det kommer verkligen bli galakänsla och show! Och en del överraskningsmoment, värme och en känsla av tillhörighet, säger Pegah Zarassi.

— Och det känns underbart att vi tillsammans är en del av en kultur som genom digital design vill förbättra världen, menar Torin Williams.

Finalisterna i fokus

Fokus för kvällen är naturligtvis de tio finalisterna och svensk digital design som sannerligen förtjänar att uppmärksammas med en alldeles egen gala.

— Det finns så mycket bra svensk digital design och det är så häftigt vad som görs här i Sverige, säger Pegah Zarassi.

— Vi vill främja den svenska digitala kulturen och lyfta det som är så tillgängligt och användbart som möjligt, säger Torin Willams.

Pegah Zarassi är UX writer och Content manager och har tidigare också varit programledare för flera titlar på Sveriges Radio. Torin Williams har lång erfarenhet inom UX på inUse och har också varit värd för From Business To Buttons.

— Vi är många som har längtat efter det här, att äntligen få vara på fest och tillsammans vara på plats, säger Pegah Zarassi.

— Det kommer bli en helt annan grej än att säga något online, rakt ut i rymden inflikar, Torin Williams.

Blir du också sugen på att komma på galan? Nu kan du anmäla dig här!