— 1 min read

Sara Lerén talar i San Francisco

Read 191 times

I nästa vecka åker Sara Lerén till O’Reilly Design Conference för att prata inkluderade design.

Titeln på Saras slot på San Francisco-konferensen är ”All-inclusive Design, excluding no gender”. Det hålls på fredag den 22 januari på eftermiddagen.

– Jag kommer prata om att det faktiskt kan vara enklare att designa för alla olika könsidentiteter istället för bara två, och att det finns många olika alternativ vad gäller designlösningar. Precis som när vi gör effektkartläggningar är det en bra idé att börja med varför, så att man inte lägger en massa tid på att designa en bra lösning när det egentligen inte behövs.

Talarlistan på O'Reilly Design Conference består av över 70+ personer. Där återfinns flera bekanta namn. Bland annat Margaret Gould Stewart på Facebook som även talar på årets From Business to Buttons. Men här finns även Pamela Pavliscak, Greg Nudelman och Erika Hall, som bidrog till förra årets FBTB.

– Jag ser mest fram emot de intressanta spåren ”Design for social impact” och ”Design for a greater good”, väldigt spännande hur man kan använda design för att göra världen bättre, berättar Sara.

Sara Lerén är med på hela konferensen och kommer twittra både privat och från inUse officiella Twitter-konto. Håll gärna utkik om du vill ha dagsfärska uppdateringar under den 20–22 januari.