As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Sharing is caring

Read 1054 times

När man publicerar ett blogginlägg kan man ha tankar kring hur man tror att det kommer att tas emot, men det är i princip omöjligt att förutse reaktionerna. Extra roligt är det när man får oväntad återkoppling som gör att man själv kan förbättra sin kommunikation!

När jag bloggade om ett felmeddelande på kölappar som ledde till ett oönskat beteende trodde jag inte att jag skulle få några reaktioner. Det visade sig dock bli både ris och ros, och blogginlägget nådde ända fram till en produktchef på Qmatic som tog på sig att formulera om felmeddelandet. Det dök också upp ett mail från Leander Lindahl som försökt dela blogginlägget på LinkedIn och fått problem med att vare sig bild eller text visades. Inte nog med att han tog fram en lösning på problemet och informerade oss, han lade också upp ett blogginlägg så att även andra kunde ta del av lösningen.

Tack vare Leander blir det nu så här snyggt när man länkar till inUse-bloggen från LinkedIn

Tack vare Leander blir det nu så här snyggt när man länkar till inUse-bloggen från LinkedIn

Det här är ett bra exempel på en av styrkorna med digitaliseringen, det blir lättare och lättare att visa omtanke genom att dela med sig av information - sharing is caring.

Delandet ger ringar på vattnet, och jag blir själv inspirerad att dela mer som andra kan ha nytta av - tack för det Leander!