— 1 min read

Välkommen UX-designer, Karin Holmquist!

Read 1492 times

I våras började Karin på Göteborgskontoret. Hon fastnade för UX för känslan av att alltid kunna bli förvånad, för att få möjligheten att arbeta med människor, teknik och konstant utmanas i både kunskap men också som människa.

Hur hamnade du på inUse?
– Jag har vid olika tillfällen kommit i kontakt med inUse de senaste åren och fått ett så bra intryck. Så när jag skulle söka jobb inom UX kändes det som en självklarhet kontakta inUse!

Vad jobbar du på för projekt just nu?
– Jag är på Parkering Göteborg som är en del av Göteborgs stad. Där jobbar jag med deras digitala produkter inom webb och app. Deras uppdrag är att förse staden med parkerings platser och samtidigt främja hållbart resande. Väldigt spännande område i Göteborg som bilstad och en stad som växer så knakar!

Vad är det roligaste i jobbat som UX designer?
– Att alltid bli förvånad :). Det finns liksom (nästan) ingen gräns på hur nyfiken man får va! Att få jobba med problemlösning, människor, teknik och att man konstant utmanas både i kunskap och som människa.

Varför valde du inUse?
– 
Det stora fokuset på kunskapsdelning och utveckling  samt uppdragen och bolagen som inUse jobbar med. Vi är många som vill jobba för ett bättre samhälle och det märks hos inUse, så människorna bidrog också.


Bli en av inUse du också!