— 1 min read

Välkommen Nathalie Tindsjö!

Read 353 times

Vi välkomnar Nathalie Tindsjö, ny interaktionsdesigner hos oss och frågar varför hon sökte sig till inUse...

– För att få arbeta tillsammans med flera sköna och duktiga UX-experter samt kunder som kommit till den insikten att de vill göra skillnad. Jag har dessutom alltid gillat och trott på inUse arbetsmetoder och processer, vilket är något som jag har velat arbeta mer med.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag startade min resa på Chalmers, valet av master var givet; interaktionsdesign. Mina förhoppningar var att hjälpa företag och organisationer med att uppnå förväntad effekt i sin digitala satsning, samt att skapa en bättre användarupplevelse. Något som jag har kunnat förverkliga som digital strateg och interaktionsdesigner på Knowit. Under min tid på Knowit har jag arbetat mycket med effektkartläggning, målgruppsanalyser, användningstest och wireframing för flera kunder inom olika branscher.

Vad är det allra bästa med att arbeta som interaktionsdesigner?
– Att göra skillnad genom att skapa en bättre digital användarupplevelse, baserat på fakta och kunskap istället för antaganden. Att sätta sig in i en verksamhets digitala utmaningar och att förstå användarna och hur deras behov kan stödjas av tjänsten är oerhört lärorikt, roligt och utmanande.