— 1 min read

Ett kärt återseende

Read 266 times

Vår nya vice regionchef och senior service designer Sofia Karlsson har fått en rivstart på inUse. Men helt främmande är det inte: Sofia har tidigare jobbat hos oss.

Det är ett glatt återseende för många på inUse. Sofia Karlsson var mellan 2008–2012 anställd som interaktionsdesigner och strateg på inUse i Stockholm. Hon har precis gjort sin första vecka som anställd igen på inUse och första känslan är positiv:

– Det känns fantastiskt. Det har varit roligt att återse gamla kollegor men också att lära känna alla nya anställda med deras kompetenser och erfarenheter. Jag överraskas också positivt över utvecklingsresan som inUse har gjort sedan 2012. Exempelvis att vi har tre UX Directors, tydligare rollfördelningar och ansvarsområden och en mycket bredare flora av kunder: Vi gör kontrollrum, intranät, tjänster, sajter, appar, användningstester och utvecklar fysiska produkter.

Vad var det som lockade dig i tjänsten som vice regionchef på Stockholmskontoret?
– En del var personalansvaret. Jag har länge känt att jag verkligen trivs bäst när jag får arbeta med att stötta, lyfta och utveckla mina kollegor. Men sedan är detta en tjänst där jag får vara med, och har ansvar för, att utforma och påverka företaget. 

Vad ser du mest fram emot framöver?
– Att lära känna alla, att fortsätta vidareutveckla Stockholmskontoret rent fysiskt och fortsatt utveckla vårt erbjudande till personalen och till kunden – speciellt tjänstedesign-utbudet som jag såklart är extra intresserad av. Det händer också mycket positiva och spännande saker just nu, som ligger i pipen för våren och hösten… men det berättar jag mer om en helt annan gång.