— 1 min read

Välkommen tillbaka Marie Lambertsson!

Read 999 times

Marie Lambertsson arbetar sedan i våras som UX och service designer på vårt Stockholmskontor.

Idag välkomnar vi Marie Lambertsson tillbaka till inUse. Hon arbetade som UX designer på inuse 2008-2010. Men kom tillbaka igen just innan sommaren.

– Jag har ju varit egen i 10 år ungefär och började tycka att det var ensamt. När jag nu börjat känner jag mig imponerad av att drivkraften att dela med sig är så stor hos alla smarta människor här. Det är helt fantastiskt att det finns en expert inom varje område. Tidigare satt jag ofta och tragglade själv för att komma vidare, men här utvecklas man tillsammans, säger Marie.

Sedan Marie började på inUse har hon arbetat med två kunder. Nyligen började hon på ett nytt uppdrag hos ett av de största försäkringsbolagen. En stor utmaning där det finns mycket av göra.

– De vill göra mycket, men vi kom överens om att starta med ledarintervjuer för att reda ut ordentligt vad vi ska göra – innan vi kör igång. Målet är att definiera vad som ska göras, ambition och även inriktning. Sedan kommer det troligen mynna ut i en service blueprint. 

Marie gillar de större utmanande uppdragen. Där det vid första anblick är lite löst i kanten, men man arbetar tätt med kunden för att definiera vad som ska göras. 

– Då är det riktigt roligt. Men jag är också lite tudelad. För jag gillar också att jobba med detaljdesign, att fokusera på ett enskilt flöde. Just nu har jag två uppdrag, så jag får både detaljdesign och strategi. Vilket passar mig perfekt.

Vad händer bortom arbetsvardagen?

– Vid sidan om design arbetar jag med healing, massage och coachning. Jag har ett stort intresse för personlig utveckling. Jag tycker också om att läsa och lära mig nytt. Vi har ett lantställe där vi är mycket och så umgås jag mycket med min familj.