— 1 min read

Vi välkomnar Johan Ploski till Stockholmskontoret på inUse!

Read 244 times

Johan Ploski fick upp ögonen för inUse via konferensen From Business to Buttons, blev nyfiken, kollade upp och sökte sig hit. – inUse stack ut för att de inte hade så stort arv av gammelwebb, säger Johan Ploski.

Också sugen på att jobba hos inUse? Sök här!

Han kom från en ”digital byrå-värld” och han verkar ha hittat hem.

– Det är många kollegor som har samma intressen som jag här, och det är roligt att vara med i olika projekt. Det är en sån omväxling, man märker hur man får input från ett projekt till ett annat, säger Johan Ploski.

–  Jag upptäckte inUse via From Business to Buttons och företaget stack ut för att de inte hade så stort arv av gammelwebb, man tänker mer på tjänst och användare. Det har jag saknat. 

Har jobbat med hur man tar betalt och skapar värden

Till skillnad från dem som haft mycket utbyte med offentlig verksamhet, som kommuner och landsting, kom Johan Ploski med ett annat tänk. 

– Jag har ett affärstänk, hur man skapar kommersiellt gångbara produkter. Jag har jobbat med hur man tar betalt och skapar värden. 

– Jag har varit mycket inom mediebranschen. Bland annat utvecklat magasin, arbetat med att skapa lojala prenumeranter i en digital värld.

Och det är en diger bakgrund han plockar från. Art Director, Creative Director, strateg, utvecklare. Hans titel på inUse är User Experience Strategist & Designer. 

– Nu är jag nyförälskad i inUse och jag sitter i flera drömprojekt. Det är förbannat roligt att jobba här.

Också sugen på att jobba hos inUse? Sök här!