As of October 2023 inUse is officially part of AFRY Experience Studios.
Academy courses continued until 31/12.
For offerings and questions see https://afry.com/en/area/afry-experience-studios.

  — 1 min read

Vilken är din 10 000-kronors fråga?

Read 1156 times

Det finns alltid någon typ av förväntan när man ska på kurs eller konferens. Det kan vara förhoppningar på det man ska lära sig, önskan att lösa ett problem, bra nätverkande eller att helt enkelt bara få ett avbrott från den i övrigt inrutade vardagen. Men en fråga väger alltid tyngts för mig: Kommer det vara värt det?

Jag tycker att min tid är värdefull och så är jag absolut inte ensam om att känna. De som tycker att dygnet har för många timmar sitter i minoritet – inget snack om den saken.

Det har vi på inUse tagit fasta på. Varje kurs hos oss inleder kursledarna med att ställa det vi kallar för 10 000-kronors-frågan: Vilken utmaning eller fråga skulle du vilja ha svar på när kursen är slut?

Det vi letar efter är drivkraften som tagit dig till kursen. Det som skaver, det som du brottas med vid ditt skrivbord. Det som får dig att tänka två extra varv. Det är helt enkelt frågan du vill ha svar på som skulle kunna betala hela kursavgiften.

Vi har utbildat över 500 personer personer i Effektkartläggning och Användbarhet i praktiken. Vår 10 000-kronors fråga har vi ställt till alla kursdeltagare de senaste åren. Och alla har fått sitt svar i slutet av kursen. Är det någon som känner sig osäker  ger vi dem dessutom en hel timmes extra coaching med en av kursledarna för att förklara, utveckla och tillsammans jobba framåt. Vi tycker det är otroligt viktigt att de som går våra kurser är nöjda. Men detta är också ett sätt för oss att hålla oss uppdaterade. Vi lär oss av aktuella utmaningar både genom de uppdrag vi jobbar i som konsulter, men precis lika mycket lär vi oss av våra kursdeltagare.

En sak kan du dock vara säker på – vi kommer att göra allt för att du ska få svar på din stora utmaning. Får du inte det har vi inte gjort vårt jobb.